Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Wengdahl: ”Göra en jämn prestation över 60 minuter”

Wengdahl: ”Göra en jämn prestation över 60 minuter”

Publicerat

Under onsdagskvällen är det åter dags för hemmamatch i Liljas Arena när Nybro Vikings gästas av HC Dalen. Innan matchen blir det också en hyllning till Robin Wengdahl som spelar sin 300e match i Nybrotröjan.

Datum: Onsdag den 10 november
Nedsläpp: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med forwarden Robin Wengdahl:

Det blev seger senast mot Tranås, vad tar ni med er från den matchen?

– Matchen mot Tranås var skön på många sätt, viktiga poäng att ta med oss men kanske ännu skönare att vi fick göra lite mål och få spela ut lite. Det tror jag var viktigt.

Nu väntar Dalen i Liljas Arena. Hur går tankarna inför matchen?

– Dalen har vi revansch att ta ut på och även där är det viktiga poäng att spela om. Om vi kan göra en jämn prestation över 60 minuter har vi stora möjligheter till vinst.

Till sist, din 300e match i Nybrotröjan imorgon. Känslan inför det?

– Man får påminna sig lite om tiden. Det har gått fort, men jag är glad och tacksam över förtroendet att få representera Vikings som betyder så otroligt mycket för mig. OBS! Under onsdagen publiceras en längre intervju med Robin.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!

Nybro Vikings truppläge ser ljusare ut än tidigare. Samtliga spelare i truppen, exklusive Janne Väyrynen, är nu i full träning. Robin Johansson tränar återigen för fullt och nyförvärvet Juho Liuksiala är på plats i Nybro och redo för debut. Vad det gäller Janne Väyrynen har han steppat upp sin träning de senaste dagarna och beräknas kunna träna för fullt om drygt fyra veckor.