Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Viktig match mot Väsby

Viktig match mot Väsby

Publicerat

Nybro Vikings spelar en viktig match i Kvalserien till Hockeyallsvenskan under torsdagskvällen i Liljas Arena när Väsby IK kommer på besök. Vi hoppas på Ert viktiga stöd från läktarna – det är fortsatt sju matcher kvar och långt ifrån över.

Datum: Torsdag den 14 april
Nedsläpp: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning! Matcherna på Hockeyettan Play går endast att se för dig med ett giltigt månadsabonnemang eller via PPV. Hela slutspelet går att köpa via Aftonbladet Plus!

Under de tre inledande matcherna i Kvalserien till Hockeyallsvenskan har Nybro Vikings haft en decimerad trupp. Det beror på att ett virus har letat sig in i truppen och drabbat både spelare och ledare. De flesta har drabbats av hög feber och värk i kroppen. Inget fall av Covid-19 är upptäckt. Här följer en helhetsbild av läget.

– Det kom givetvis väldigt olägligt och det är frustrerande. Det började kvällen före premiärmatchen mot Halmstad Hammers och har efter det fortsatt. I nuläget är det 15 spelare som har varit drabbade och vissa har haft runt 40 graders feber. Vi har ställt in flertalet träningar för att spelare ska tillfriskna och för att förhindra att sprida det vidare i truppen. Det är dag för dag just nu för en del spelare, kommenterar klubbchefen Rasmus Aro.