Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Viktig information inför kvällens Ispremiär!

Viktig information inför kvällens Ispremiär!

Publicerat

Äntligen är dagen här – Ispremiär för Nybro Vikings representationslag. Vi välkomnar publik enligt restriktionerna som finns och det har under några veckors tid gått att anmäla sig för att se Ispremiären live i Liljas Arena. Nedan följer viktig information!

Ikväll kl. 17.30 startar ispremiären med spelarpresentation och sedan följer träning och matchspel. Ni som har anmält er kommer till ordinarie entré där ni blir tilldelade sittplatser. Vid köbildning är det viktigt att vi håller avstånd. Se till att komma i god tid men stanna hemma vid sjukdomssymptom. Håll avstånd även inne i ishallen och sitt på tilldelad plats. När ispremiären är avslutad ber vi er att även då hålla avstånd när ni lämnar Liljas Arena.

Har du inte anmält dig och vill gå på kvällens ispremiär? Det finns lediga platser kvar och det går bra att komma direkt till entrén ikväll för att bli tilldelad en sittplats, tänk på att du behöver vara medlem. Det går även att lösa medlemskap på plats!

Ispremiären livesänds och visas på Nybro Vikings Youtubekanal kostnadsfritt.

Varmt välkomna till säsongen 2021/2022!