Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Viktig information inför Årsmötet 9 juni

Viktig information inför Årsmötet 9 juni

Publicerat

Nybro Vikings IF har tidigare kallat föreningens medlemmar att delta på årsmötet som hålls i Liljas Arena onsdagen den 9 juni kl. 18.00. Enligt nuvarande restriktioner kommer årsmötet hållas fysiskt i Liljas Arena.

Nybro Vikings har tidigare informerat om att årsmötets genomförande berodde på Coronapandemins restriktioner. Enligt nuvarande restriktioner är det tillåtet att vara 50 personer samlade och därför kommer sedvanligt årsmöte genomföras fysiskt i Liljas Arena. Årsmötet kommer att hållas på sittplatsläktaren för att ha ett stort område att verka på och kunna sitta med brett mellanrum. Vi kommer givetvis att ta hänsyn till de restriktioner som finns gällande Coronapandemin. Vi behöver fortsatt din anmälan för att medverka och anmälan görs till info@nybrovikings.com. När anmälan kommer in skrivs medlemmen upp på en lista, tillhandahållen av föreningen, för att ha en turordning för att få medverka på årsmötet på plats i Liljas Arena. Det blir alltså först till kvarn som gäller. Om det blir fler än 50 medlemmar anmälda så kommer givetvis årsmötet att livesändas för de som ej kan närvara fysiskt.

Viktigt att tänka på inför årsmötet

– Om du känner dig det minsta sjuk så ber vi dig att stanna hemma. Vi ber er också att hålla avståndet till varandra, stolarna kommer att vara placerade med gott mellanrum.
– Du går in via den ”gamla” entrén, sedan upp på sittplatsläktaren.
– Föreningen kommer givetvis att redovisa vad som sägs på årsmötet via vår hemsida, ett inlägg publiceras direkt efter årsmötets slut.

Varmt Välkomna!