Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Viktig föreläsning för föräldrar!

Viktig föreläsning för föräldrar!

Publicerat

Nybro Vikings bjuder in föräldrar till en föreläsning och informationskväll i Åkrahällskolans Aula tisdagen den 30 augusti klockan 17.00.

Vi kommer prata om viktiga punkter så som:
• Nybro Vikings Värdegrundsarbete
• Nybro Vikings samhällsarbete Fair Future

Vi får även besök av Smålands Ishockeyförbund samt Linnéuniversitetets universitetslektor PG Fahlström som har skrivit Småland Ishockeyförbunds projekt “Slutsnackat” som handlar om Ishockeyns kultur och språkbruk i ungdomsishockeyn. PG Fahlström kommer föreläsa om just Slutsnackat för oss. Han kommer även beröra ämnen som föräldrarnas roll, olika vägar att lyckas och de mindre föreningarnas styrkor. “Det är få, om ens några, begrepp inom idrotten som väcker så mycket känslor som just talang. Det finns också många åsikter om hur vi kan bidra till att utveckla våra aktiva idrottare för att de skall få en så framgångsrik karriär som möjligt. Men vad säger egentligen forskningen om talangutveckling, vad vet vi om de som blir riktigt framgångsrika och hur ser deras väg till framgång ut?”

Detta kommer PG Fahlström att prata om och det kommer att bli tillfälle att ställa frågor både till både PG och Smålands Ishockeyförbund.
Nybro Vikings ser väldigt gärna att det kommer minst en förälder till alla våra spelare i ungdoms- och juniorhockeyn. Vi kan inte nog belysa vikten av dessa frågor i dagens idrottsklimat. I synnerhet inom ishockeyn, därför hoppas vi att många vill komma och lyssna samt ställa frågor.

Ingen anmälan krävs. Vi önskar dock att ni som är medlemmar i svenskalag/nybrovikings att anmäla er i kalendern på förstasidan så vi får en fingervisning om hur många vi blir. Nybro Vikings bjuder på frallor och fritt inträde till Nybro Vikings representationslags träningsmatch på kvällen vid 19.00 mot KRIF Hockey.

Varmt välkomna!