Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Vikström: ”Torchenyuk debuterar”

Vikström: ”Torchenyuk debuterar”

Publicerat

Nybro Vikings spelar under onsdagskvällen bortamatch mot Skövde IK. Vikings kommer från två raka förluster och vill tillbaka upp på vinnarspåret.

Datum: Onsdag 2 februari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Billingehov
Livesändning: Matchen sänds via Skövdes livesändning!

Hemsidan tog ett snack med assisterande tränare Nicklas Vikström:

Två förluster mot HC Dalen i förra veckan. Vad säger du om matcherna?

– Jag tycker vi mötte ett bra Dalen som är väldigt effektiva. Vår egen prestation kan bli bättre och vi behöver skapa fler chanser framåt. I det senaste mötet tycker jag vi växlar upp i den tredje perioden och kommer tillbaka vilket är starkt.

En stark upphämtning senast i den tredje perioden. Kan man ta med sig den perioden in i nästa match?

– Absolut, det ska vi försöka göra. Vi vill spela med den farten, det trycket i spelet och ett bättre passningsspel. Jag hoppas vi kan starta nästa match på det sättet och att vi nu är igång igen efter uppehållet.

Under onsdagskvällen väntar Skövde på bortais. Tankar inför den matchen?

– Ett lag med skickliga spelare, det blir en tuff match som mot alla lag i denna serien. Vi behöver göra en bra prestation i 60 minuter.

Status i truppen?

– Niklas Dahlberg är fortsatt ej tillgänglig. Jesper Mångs har ej kunnat återgå i träning ännu efter smällen mot huvudet för en vecka sedan. Juho Liuksiala är åter i träning och närmar sig spel. Alexander Torchenyuk kommer att debutera i Nybrotröjan.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!