Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Vikings växer – Nybros näringsliv står bakom föreningen

Vikings växer – Nybros näringsliv står bakom föreningen

Publicerat

Det blåser friska vindar i Nybro Vikings. Med ny sarg, en mediakub, en satsning på våra barn och ungdomar samt tjejer är föreningen ordentligt på frammarsch. Lägg där till ett representationslag som spelar på högsta möjliga hockeyettan-nivå och en tydlig satsning mot Allsvenskan som varit lanserad sedan några år tillbaka.

En stor anledning till föreningens framtidstro stavas
N Y B R O S N Ä R I N G S L I V. 

Den uppbackning föreningen får från samarbetspartners idag har aldrig skådats sedan starten 1946.

Pontus Skruvik Nilsson, marknadschef i föreningen, möts av positiva företagare varje dag. De allra flesta, om inte alla Pontus mött, stöttar den satsningen föreningen gör så väl på isen i Liljas Arena som ute i samhället.

Stödet är en förutsättning för att vår breda satsning på ungdomar, representationslag, Fair Future och Liljas Arena ska kunna fortsätta.

– Jag har nu träffat ungefär hälften av våra samarbetspartners och är överväldigad. Ser vi till de avtal vi nu gjort klart fram till idag har vi en ökning om 38,5 procent. Det är fantastiska siffror som skapar förutsättningar för den satsning hela föreningen gör i både stort och smått, berättar Pontus Skruvik Nilsson, marknadschef.

Berätta mer om mottagandet ute hos föreningens partners. 

– Ärligt talat har vi haft ett otroligt bemötande. De investerar i föreningen och känner ett förtroende att det de investerar faktiskt kommer till nytta. Det är inga svarta hål de hamnar i. Det är något slags ”breaking” just nu känner jag. Där vi får mycket nya partners och de vi har haft tidigare ställer upp på ett fantastiskt sätt.

Har du några nyheter att berätta?
– Vi får ett par nya partners på isen samtidigt som mediakuben såklart kommer att lyfta arenaupplevelsen. Eftersom matchklockan nu blir i mediakuben i taket har vi också beslutat att flytta ned den långa led-displayen som varit vid gamla matchklockan ned till ”rundlarna” i den nybyggda delen.

– Dessutom målar vår stödförening Vikingarna om alla vita räcken så de nu blir svarta. Balkongen på Arenahyllan får också ett lyft nu med stolar, bord och till viss del även värme. Där ska vi kunna servera vid varje hemmamatch så man kan sitta där, äta och dricka gott samtidigt som man tittar på matchen. Sammantaget blir detta ett jättelyft för alla som befinner sig i Liljas Arena, säger Pontus Skruvik Nilsson.

Och så försäljningen då, hur ska du ta den till nästa nivå?

– Just nu känner man ett starkt grundstöd, som jag sa. Men vi måste hela tiden fokusera på att bli lite bättre på alla delar, i hela föreningen. Och där vill jag också stärka marknadsdelen och bli några procent bättre varje år. Vi behöver vara kreativa och komma med nya idéer och produkter samtidigt som vi också behöver vara rädda om de partners vi redan arbetar med idag. Och att just arbeta med våra partners, så de känner att de får ut maximalt, är något som ligger mig varmt om hjärtat, säger Pontus Skruvik Nilsson innan han avslutar med en passning.

– Jag har fått höra, från nya partners att ”jag har aldrig haft ett samtal från Vikings”. Känner du så, och vill stödja oss. Hör av dig till mig så kommer jag och besöker er och så pratar vi om framtiden. Ring mig på 076-035 26 66 eller skicka ett sms så hör jag av mig.