Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Vikings bjuder in samhällets hjältar på Allettanpremiär

Vikings bjuder in samhällets hjältar på Allettanpremiär

Publicerat

Nybro Vikings vill hylla och visa uppskattning till samhällets hjältar under pandemin genom att bjuda på fri entré till Allettanpremiären på söndag den 5 december i Liljas Arena.

TACK FÖR ER INSATS!
Nybro Vikings vill visa vår uppskattning för de hjältar som kämpat dag och natt under pandemin. Som ett tack till all personal inom omsorgen och sjukvården under pandemins värsta tid vill vi bjuda er på entrén till Allettanpremiären mot Huddinge på söndagen den 5/12, nedsläpp kl. 16.00.

Du som arbetar inom vård och omsorg i Nybro kommun, inom ambulans, polis och räddningstjänst eller på länssjukhuset i Kalmar bjuds på entrén.

Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret (länk nedan) och när du kommer till matchen säger du ditt namn till våra funktionärer som bockar av dig i vår lista.

Länk till anmälan!

Anmälan måste vara Nybro Vikings tillhanda senast fredag 3/12 kl 14.00. På fredag eftermiddag erhåller du sedan ett mejl med mer information. Varmt Välkomna!