Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Väyrynen: ”Taggad på att hjälpa laget”

Väyrynen: ”Taggad på att hjälpa laget”

Publicerat

Nybro Vikings åker in till Kalmar under fredagskvällen där det väntar en bortamatch och ytterligare en viktig match när Allettan Södra är i slutskedet, denna gång är det Kalmar HC som står för motståndet.

Datum: Fredag 4 mars
Nedsläpp: 19.00
Arena: Hatstore Arena
Livesändning: Matchen sänds via Kalmars livesändning!

Hemsidan tog ett snack med forwarden Janne Väyrynen:

Det blev uddamålsförlust senast mot Mariestad. Vad säger du om matchen?

– Jag tycker att det var en tät match som egentligen kunde gått åt båda hållen. Mariestad var lite mer effektiva än oss när de fick sina chanser. Vi skapade tillräckligt många lägen för att göra fler mål men lyckades inte få med oss något från matchen.

Näst på tur väntar derby och Kalmar HC på bortais. Tankar inför den matchen?

– Jag är förväntansfull och ser fram emot det. För egen del missade jag derbyt för ett par veckor sedan så jag är verkligen taggad på att hjälpa laget att ta revansch och vinna matchen.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

I Nybro Vikings trupp är Markus Västilä och Axel Lindström ej tillgängliga. Anton Schagerberg fick kliva av efter en smäll i den senaste matchen, hans medverkan avgörs under fredagen.