Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Väyrynen: ”Äntligen dags att spela för våra fantastiska supportrar”

Väyrynen: ”Äntligen dags att spela för våra fantastiska supportrar”

Publicerat

Nybro Vikings har inlett Allettan starkt med sex poäng. Det har också lördagseftermiddagens motståndare Väsby IK som gästar Liljas Arena. Låt oss tillsammans skapa en härlig stämning på läktarna!

Datum: Lördag den 11 december
Nedsläpp: 16.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med forwarden Janne Väyrynen:

Det blev en ny seger i den senaste matchen mot Mariestad, hur summerar du matchen?

– Det var en riktigt bra match från hela laget tycker jag. Matchen flöt på enligt vår matchplan i stora drag, vi gjorde några mål och hade en bra ledning. Vi kunde spela avslappnat efter det och på ett klokt sätt ta med oss tre poäng hem.

Comeback för din del och även målskytt direkt. Hur kändes det för egen del?

– Självklart kändes det väldigt bra att vara tillbaka och spela med laget igen. Jag fick också göra ett mål vilket kändes ganska bra det också!

Ny hemmamatch under lördagen då det ex-Hockeyallsvenska laget Väsby IK står för motståndet. Hur går tankarna inför matchen?

– Det kommer bli en jämn match mellan två bra lag. De spelade i Hockeyallsvenskan förra säsongen och har startat säsongen bra så det kommer bli tufft. Vi behöver komma upp i en bra nivå på lördag.

Till sist, första hemmamatchen med publik för din del. Känslorna kring det?

– Jag är verkligen taggad! Jag har hört och känt av atmosfären från läktarna under säsongen och varje gång har jag tänkt ”jag vill vara ute på isen med laget”. Under lördagseftermiddagen är det äntligen dags, jag är redo att göra mitt bästa och hjälpa laget igen framför våra fantastiska supportrar!

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

Gällande truppen för Nybro Vikings finns det något frågetecken på grund av sjukdom.