Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Välkomna åter till ”nya” Liljas Arena!

Välkomna åter till ”nya” Liljas Arena!

Publicerat

Säsongen 2022/2023 står för dörren och föreningen har kraftsamlat sedan säsongen 2021/2022 tog slut. Med det sagt hälsar vi alla välkomna till ”nya” Liljas Arena som fått sig ett enormt ansiktslyft sedan matchen mot Östersund i slutet av april.

Så vad har hänt?

Nybro kommun har låtit den gamla sargen flytta till Bäckebo och samtidigt köpt in en ny, fräsch och regelmässigt korrekt sarg. Plexiglasen är något högre, men snart har vi glömt hur den gamla såg ut. Samtidigt som den nya sargen kom till har hemma och bortalagets bås fräschats upp liksom sekretariatet. Föreningen är mycket stolta över det lyft den nya sargen innebär.

Stolta är föreningen också över den nya mediakub, eller jumbotron om man så vill, som nu hänger centrerat i taket i Liljas Arena. Från och med nu kan du ta del av matchklocka, repriser, information och mycket mer vart du än befinner dig på läktarna. Detta är ett enormt lyft för föreningen och vi hoppas att upplevelsen för dig som besökare skall öka. Samtidigt som vi lät hänga den nya mediakuben har vi också flyttat ned LED-banden som tidigare satt vid matchklockan, ned till ”rundlarna” vid sittplats. Också det ett lyft, menar vi.

Vår fantastiska stödförening Vikingarna har under augusti lagt ned otaligt med timmar för att fräscha upp arenan. Ett enormt arbete. Alla vita räcken har blivit svarta (Det var många). Alla röda och blå ”plank” vid räckena har blivit gråa. Hemma- och bortalagets bås har blivit gråa. Ett stort tack till Mikael Lindgren på Färggrossen som bistått med färg.

Dessutom: Souvenirbutiken flyttar. Från och med nu huserar vår souvenirbutik på den plats där Liljas tidigare visat upp sina bilar. Detta är ett första steg mot att ha en fullsorterad souvenirbutik i Nybro Vikings regi. Här kommer ni som vanligt hitta allt från mössor, kepsar och T-shirts till sweatshirts, matchtröjor och isskrapor. Under året har vi för avsikt att utveckla souvenirbutiken. Välkomna in!

Vi har också arbetat med att förbättra logistiken i kioskerna med målsättningen om att fler ska kunna serveras snabbare så väl före match som i periodpauserna. Vi har också fräschat upp kioskerna vilket ni kommer märka när ni besöker arenan.

Mycket har gjorts för publiken ute på läktarna. Men vi har också satsat på att lyfta upplevelsen för våra partners på Arenahyllan. Bland annat har vi nu öppnat upp 24 sittplatser ute på balkongen där man avnjuter sin mat och dryck och tittar på matchen. Blir det kallt finns värme att tillgå över respektive bord. Vi har även låtit lägga textilmatta i hela lokalen för att dels förbättra akustiken men också för att skapa en behagligare känsla. Vi har också fräschat upp taket och övrig miljö – allt för att det ska kännas lite härligare att besöka oss.

Även logerna har fått sig ett lyft. En av logerna heter numera Liljas-logen och är en del i vårt utökade samarbete med Liljas. Titta in i logerna så får ni se vår nya snygga fondtapet bland mycket annat.

Har ni inte bokat in något matchvärdskap än? Gör det genom att kontakta vår marknadschef Pontus Skruvik på Pontus.Skruvik@nybrovikings.com

Om ni trodde det slutade här? Icke! 

Från och med premiären utökar vi också bemanningen när det gäller halva potten. Det innebär att man nu kommer kunna köpa halva potten redan före det att man gått in i arenan. Men det stora lyftet kring halva potten blir att våra juniorer kommer att besöka såväl ståplats som sittplats i respektive periodpaus. Det är en feedback vi fått till oss de senaste åren att man aldrig ges möjlighet att köpa om man inte lämnar sin plats. Det ska vi nu råda bot på.

Förutom allt detta kan vi nu också glädja oss åt en annan nyhet. Nämligen att Nybro Vikings nu får en egen spelarbuss i samarbete med Flexbuss. En buss som vi valt att kalla ”Vikingsbussen”. Denna buss blir folierad med Nybro Vikings logotyp och färger. Den ser vi mycket fram emot att resa runt med i vinter. Och bussen kommer också användas av våra U och J-lag i mån av tillgång.

PREMIÄRDAGEN

Karlskrona HK gästar Liljas Arena och strax före nedsläpp har vi en enklare invigning av vår nya mediakub. Under kvällen har vi också öppning av vår nya souvenirbutik. Missa inte att besöka den.

Ni har väl säkrat en biljett till premiären mot Karlskrona HK? Om inte så gör ni det genom Gemticket här.