Till toppen
Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Välkommen till Nybro Vikings, Theo Nordlund!

Välkommen till Nybro Vikings, Theo Nordlund!

Publicerat

Nybro Vikings sportchef Rasmus Aro fortsätter satsa ungt och hungrigt och presenterar nu första nyförvärvet på backsidan. 20-årige Theo Nordlund ansluter till Nybro Vikings.

Theo Nordlund, som fyller 21 i sommar, är klar för spel i Nybro Vikings. Theo spelade under den gångna säsongen för tre olika klubbar där säsongen inleddes i Hockeyallsvenskan med Kristianstad. Därefter blev det en kort sejour för den talangfulla backen i SHL-klubben Rögle innan äventyret bar vidare till Sport i finska högstaligan där säsongen avslutades.

Nordlund har trots sin ringa ålder hunnit med SHL med såväl Frölunda som Rögle och har i ungdomsåren också representerat landslaget (U16, U17 och U18).

– Theo är en ung och utvecklingsbar back som kommer till Nybro för att ta nästa steg i sin utveckling. Det är en målmedveten kille och han kommer göra allt för att ta chansen, säger Rasmus Aro.

För Theo Nordlund väntar nu en flytt ned till söder igen efter äventyret till Finland och han ser fram emot att slå sig ned i Nybro och möta supportrarna i Liljas Arena.

– Jag har bara hört gott om Nybro och det är en förening på framfart som jag gärna ville vara en del av. Det känns som en bra plats för mig att ta nästa steg i min utveckling och det ska bli riktigt kul att få vara med på resan att etablera Nybro i Hockeyallsvenskan, säger Theo Nordlund, och fortsätter:

– Jag ser verkligen fram emot att få träffa laget och alla runtomkring och dra igång säsongen!

Lagbygget 23/24

Målvakter
Robin Johansson

Backar
Jesper Mångs
Theo Nordlund (Nyförvärv, Sport)

Forwards
Adam Persson
Rihards Marenis (Nyförvärv, Örebro HK)
Simon Ericsson
Nikolai Skladnichenko
Juho Liuksiala
Eero Savilahti
Jesper Kandergård (Nyförvärv, Leksands IF)