Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Ungdomscamp i Liljas Arena!

Ungdomscamp i Liljas Arena!

Publicerat

Den årliga Campen för Nybro Vikings ungdomar är igång för fullt i Liljas Arena. Under onsdag – fredag är det fullspäckade dagar i ishallen och en rivstart på den nya säsongen för ett hundratal ungdomar!

Nybro Vikings ungdomar och även ungdomar från närliggande föreningar kommer under tre dagar deltaga på den årliga Campen som en start på den nya säsongen. Varje dag består av isträningar, off-ice pass och teoripass. På fredag avslutas det också med internmatcher. Mellan de olika träningspassen blir ungdomarna serverade mat i ishallen. Totalt 96 st ungdomar deltager och dagarna har planerats och genomförts av föreningens ungdomsledare som till sin hjälp har juniorer och A-lagspelare.

Nytt för i år är också att Nybro Vikings samhällsprojekt Fair Future är en del i campen. Robin Wengdahl och Fredrik Strömgren från A-laget pratar värdegrundsfrågor etc. med föreningens ungdomar!

– Det är härligt att vara igång och se alla barnen, de älskar det här och vi upplever en väldigt bra stämning mellan dem. Det flyter på bra än så länge och hjälpen från föräldrar och ledare är ovärdelig!, säger Campansvarig Fredrik Olastuen.

Alla ungdomar tilldela också en t-shirt för sitt deltagande i campen!