Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Truppnyheter – Marcus Lundberg ansluter!

Truppnyheter – Marcus Lundberg ansluter!

Publicerat

Nybro Vikings representationslag har klart med en ny back. Det är Marcus Lundberg som ansluter på ett kontrakt som gäller för säsongen 2021/2022.

Under måndagen lämnade backen Melker Bergman truppen. Idag kan vi presentera en ny back som ansluter, det är Marcus Lundberg som senast kommer från spel i Kalmar HC. Marcus är en välvuxen back som fick sin fostran i moderklubben Södertälje SK och han är nu inne på sin sjätte säsong i Hockeyettan där han även representerat HC Dalen och Borlänge HF.

– Det blev en snabb och smidig lösning med Marcus som känns bra för båda parter. Vi vill vara åtta backar i truppen och när Melker valde att lämna oss så dök möjligheten med Marcus upp. Det är en stabil back vi får in och som ger oss en bra konkurrens på backsidan, säger Klubbchef Rasmus Aro.

Det står också klart att målvakten Robert Hestmann kommer att ansluta till Nybro Vikings på grund av en skada på Robin Johansson.

– Robin fick ett olyckligt skott på fingret under söndagens matchvärmning och det gör att han är borta i några veckor framöver. Vi har hittat en bra lösning med Robert där han får chansen hos oss att återuppta sin karriär efter en lång rehabperiod och visa upp sig i vår miljö. Det känns väldigt tryggt med Pontus Eltonius och även att Robert kommer in och stöttar upp vår målvaktssida under tiden som Robin blir borta, säger Klubbchef Rasmus Aro.