Till toppen
Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Tre Kronors Hockeyskola – Start lördag 24 september!

Tre Kronors Hockeyskola – Start lördag 24 september!

Publicerat

Nybro Vikings bedriver hockeyskola för de yngsta barnen, både tjejer och killar – Tre Kronors Hockeyskola. Där startar ditt livslånga hockeyintresse och på lördag den 24 september drar Tre Kronors Hockeyskola igång hos Nybro Vikings! En rolig nyhet från den här säsongen är att vi har en separat grupp för endast tjejer.

Anmälan görs här: https://trekronorshockeyskola.se/register/nybrovikingsif

Du är välkommen oavsett bakgrund eller skridsko- och hockeykunskap för att prova på hur det är ute på isen. Den utrustning du behöver är hjälm med galler, halsskydd, klubba och skridskor. Det finns ett antal utrustningar att hyra i ishallen om du vill prova och saknar skydd. Har du ingen utrustning kan du låna och köra på tillsammans med oss! Alla är välkomna!

Schema lördag 24 september
07.00 – 08.00
Ledare på plats i Liljas Arena och hälsar er välkomna. Ledarna hjälper till med utrustning, eventuell hyrutrustning och skridskoslipning.

08.00 – 09.00
Första gruppen på is. Ena planhalvan är avsedd för en mixad grupp födda 2017. Andra halvan av isen är avsedd för säsongens nyhet – en renodlad tjejgrupp födda 2015 – 2017.

09.15 – 10.15
Andra gruppen på is. Spelare födda 2015 – 2016 mixat. OBS! Självklart får tjejerna vara med här också. Ju mer hockey desto roligare!

Information
Kom gärna senast 30 minuter innan start så vi hinner med allt innan vi går ut på isen. Inga föräldrar i båset, där finns det båsvärdar som hjälper till. Vi ber föräldrar att slå sig ner på läktaren och kolla.

Träningsavgift: 500 kr för hela säsongen. Det är helt ok att låta ert barn prova ett par träningar för att se om de är intresserade och sedan betala avgiften.

Låneutrusningspaket: Ni deponerar 500 kr kontant och får tillbaka 300 kr kontant vid inlämnandet. Innehåller allt utom hjälm, skridskor och underställ. Vi har även ett lager med ett begränsat antal lånegrejer om ni t.ex. bara saknar benskydd.

Ansvarig ledare: Patrik Selming – 070 818 81 33

På Nybro Vikings kansli finns också Ungdoms – och Junioransvarige Niklas Gottschlich att kontakta.
Mejla Niklas
Telefon: 070-240 52 00

Kolla gärna vår video om att aldrig släppa sin dröm och hockeyintresse: