Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Träningsmatch: Inför Nybro Vikings – Mörrums GoIS

Träningsmatch: Inför Nybro Vikings – Mörrums GoIS

Publicerat

Det är dags för en ny träningsmatch för Nybro Vikings under onsdagskvällen. Det är Mörrums GoIS som står för motståndet och matchen spelas på hemmais i Liljas Arena med nedsläpp kl. 19.00.

Några dagar av september har passerat och Nybro Vikings har blandat en del i resultaten hittills under försäsongen. Det har blivit två segrar efter förlängning som har följts upp av två raka förluster. Till onsdagskvällens match är det nästintill fullt manskap då endast Adam Persson missar matchen på grund av sjukdom. Pontus Eltonius vaktar kassen.

Mörrums GoIS, med Nybrosonen Andreas Anarp fortsatt i truppen, inledde sin försäsong i helgen. Tillsammans med Blekingekollegorna Karlskrona HK och KRIF Hockey spelades en cup där Mörrum stod som segrare efter två segrar.

Under träningsmatchen mot Mörrums GoIS kommer Arenahyllan att vara öppen för Nybro Vikings medlemmar. Alkoholhaltiga drycker samt mat finns att köpa på plats. Vi hoppas på ett starkt stöd från läktarna! Nu kör vi!

Datum: Onsdag den 7 september.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena.
Biljetter: Förköp din biljett här! Det är också möjligt att köpa biljett i entrén som öppnar en timme före nedsläpp.
Livesändning: Matchen sänds via Nybro Vikings livesändning!

Varmt Välkomna till Liljas Arena!