Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Träningsmatch: Inför Nybro Vikings – Karlskrona HK

Träningsmatch: Inför Nybro Vikings – Karlskrona HK

Publicerat

Nybro Vikings är redo för träningsmatch nummer två under försäsongen 2022/2023. Under onsdagskvällen väntar seriekollegan Karlskrona HK på hemmais i Liljas Arena med nedsläpp kl. 19.00.

Det är drygt en vecka sedan som Nybro Vikings spelade sin första träningsmatch för säsongen där IF Troja/Ljungby besegrades med 4-3 efter förlängning inför drygt 800 åskådare i Liljas Arena. Under den senaste veckan har Vikings fortsatt med hård träning i både gymmet och på isen. Huvudtränare Mikael Tisell låter hälsa att fysträningen är mer fokuserad på explosivitet och på isen har det handlat om en hel del delar i det offensiva spelet. Det har också blivit en del teori kring spel i powerplay och lite träning i den spelformen även på isen. I spelartruppen är samtliga spelare tillgängliga och det är Robin Johansson som startar i kassen.

Motståndaren Karlskrona HK är också igång med matchandet under försäsongen. De har hunnit med en match mer än Vikings och ståtar med två segrar mot Hockeyallsvenska Tingsryds AIF samt KRIF Hockey.

Under träningsmatchen mot Karlskrona HK kommer Arenahyllan att vara öppen för Nybro Vikings medlemmar. Alkoholhaltiga drycker samt mat finns att köpa på plats. Vi hoppas, precis som i den första träningsmatchen, på ett starkt stöd från läktarna! Nu kör vi!

Datum: Onsdag den 24 augusti.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena.
Biljetter: Förköp din biljett här! Det är också möjligt att köpa biljett i entrén som öppnar en timme före nedsläpp.
Livesändning: Matchen sänds via Nybro Vikings livesändning!

Varmt Välkomna till Liljas Arena!