Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Tjejhockey – Start söndag 25 september!

Tjejhockey – Start söndag 25 september!

Publicerat

I slutet av förra säsongen arrangerade Nybro Vikings ett antal Prova På-träningar för endast tjejer som ett första steg mot att få fler tjejer att spela hockey. Det är riktigt roligt att vi redan till säsongen 22/23 tar nästa steg och satsar på att ha träningar igång hela säsongen. Med en vision om att i framtiden kunna ställa upp med ett renodlat tjejlag i spel!

Vi kommer börja träna redan söndag den 25/9 klockan 10.45 – 12.15. Vår ambition är att hålla träningstiden så fast som möjligt. Men vissa söndagar kan tiden ändras något på grund av matcher. Håll gärna koll på vårt isschema som ni hittar här!

Vi har även startat upp en lagsida för tjejgruppen på Ungdomsektionens sida som finns här! Här lägger ledarna in er spelare som vill vara med på denna roliga satsning. Ni kan där se kalender och anmäla er till veckans träning samt läsa nyheter från ledarna.

Tjejer i alla åldrar oavsett förkunskaper är välkomna att komma och testa tjejhockeyn ett par, tre gånger. Vill man sedan vara med är säsongsavgiften på 500kr / säsong.

Om ni inte redan anmält er och fått inlogg till svenskalag samt är intresserade av att vara med eller prova på kontakta niklas.gottschlich@nybrovikings.com. Vi kommer i ett samarbete med Fritidsbanken i Kalmar ha flera låneutrustningar vid uppstart.

Vi kommer starta säsongen med en stor grupp ledare för att på bästa sätt sy ihop bra, rolig träning och spel varje vecka. Ledare som startar säsongen i tjejhockeyn denna säsongen är Jarno Honkonen, Henrik Lindgren, Johan Elgström, Pär Knutsson, Fredrik Karlsson och spelande ledare Maria Grundberg.

Vi söker fler ledare! Med en ambition om att sätta en mer permanent ledarstab för kommande drömmar och visioner. Är du intresserad av att vara med som ledare i någon roll? Eller är du intresserad av Nybro Vikings Tjejsatsning och gärna känner att du vill vara med på resan men kanske inte som spelare? Kontakta Niklas Gottschlich så pratar vi mer om detta.