Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Tjejhockey – Ny träning på söndag 24 april!

Tjejhockey – Ny träning på söndag 24 april!

Publicerat

På de tre tidigare träningarna har det deltagit drygt 40 tjejer på Nybro Vikings Prova På träning och på söndag den 24 april finns en ny möjlighet!

Under tre söndagar har Nybro Vikings anordnat prova på-träningar endast för tjejer och det har varit en riktigt rolig succé! Hela 40-talet tjejer på plats på varje träningstillfälle än så länge. Vi tror och hoppas att alla hade det riktigt roligt och är fortsatt nyfikna. Vi kommer att träna igen redan nu på söndag den 24 april klockan 12.45-14.45. Denna gången kommer hålla till i omklädningsrum 1 och 2 på nedervåningen då vårt tidigare omklädningsrum renoveras.

Det är bara att komma ner (gärna en stund innan så ni hinner få alla skydd på rätt plats) på utsatt tid men vi skulle uppskatta om ni anmälde intresse på förhand till niklas.gottschlich@nybrovikings.com så blir det enklare för ledarna att planera träningen. Behöver ni låna skydd? Skriv gärna med ålder, längd och skridskostorlek så försöker vi pussla ihop det. Vi har tillsammans med god vilja från våra supportrar och ett samarbete med Fritidsbanken i Kalmar löst en hel del skridskor och skydd för de som inte har och vill prova. OBS! Vi har endast ett antal låneutrustningar och kan kanske inte förse alla. Vi vill därför be er att i bästa möjliga mån ordna med egen utrustning. Vi välkomnar alla åldrar, barn som vuxna.

Nybro Vikings hoppas kunna planera in en fast tid för tjejhockey under nästa säsong. På söndag kommer det finnas blanketter på plats i omklädningsrummen (precis som senaste träningen) att fylla om man är intresserad av tjejhockey även nästa säsong. Har ni inte fyllt i men är sugen, fyll gärna i blanketten på söndag. Har ni inte möjlighet att komma på söndag men är fortsatt sugna till nästa säsong – Mejla gärna oss om ert intresse. Vi behöver ha ert, namn, ålder, mejladress och ev tidigare erfarenhet av ishockey.

Förhoppningsvis är intresset stort och vi kan då arbeta mot att ha en träningsgrupp endast för tjejer på plats till säsongsstarten 2022/2023.