Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Vi måste vara på tårna”

Tisell: ”Vi måste vara på tårna”

Publicerat

Nybro Vikings har spelat klart den första halvan av Allettan och under söndagseftermiddagen är det dags att påbörja den andra hälften när Mariestad BoIS står för motståndet på bortais.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Söndag den 7 februari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Mariehus Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger senast mot Skövde, dina tankar om matchen?

– Jag tycker att vi gör en skön match över 60 minuter. Vår defensiv var återigen bra. Skövde jobbade väldigt hårt, men det kändes som att vi kunde hålla i vårt höga tempo och sedan fick vi utdelning i tredje perioden.

Ny match imorgon mot Mariestad, tankar inför det?

– Det blir spännande att se vilken status som Mariestad är i. De har ju stått stilla nu ett tag och kommer säkert att vara spelsugna. Vi måste vara på tårna och vara beredda från start, det kommer att vara helt avgörande i den matchen tror jag.

Läget i truppen?

– Vi har några små frågetecken på några av killarna. Vi får se hur det ser ut i morgon när vi tar ut truppen i sin helhet.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!