Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Vi har lite grejer som vi behöver jobba med”

Tisell: ”Vi har lite grejer som vi behöver jobba med”

Publicerat

Nybro Vikings kvalificerade sig för Allettan i den senaste omgången efter en ryckig grundserie. Det återstår två omgångar av Hockeyettan Södra och det är två bortamatcher som väntar Vikings, först ut på måndagskvällen är IF Troja/Ljungby.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Måndag den 4 januari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Ljungby Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Seger mot KRIF igår, dina tankar om matchen?

– Jag tar med mig tre härliga poäng från den matchen. Jag tycker att vi gör en bra match i det stora hela, sedan var väl inte vårt offensiva spel något att jubla över. Men vi var effektiva som tusan och var tvärstabila bakåt.

Allettanplatsen är klar men två omgångar av grundserien återstår, tankar om matchen mot Troja/Ljungby imorgon?

– Trots att vi är klara för Allettan så är det ändå viktigt att vi försöker och att vi spelar fullt ut i de matcherna. Vi har lite grejer som vi behöver jobba med och det är alla killarna inställda på. Det blir en chans för oss att spela och slipa på vårt spel och vi kommer använda hela truppen i de matcherna som är kvar.

Läget i truppen?

– Jag tror och hoppas på att alla är tillgängliga, vi tar ut truppen i sin helhet i morgon.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!