Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Tisell: ”Vi är sugna på match igen”

Tisell: ”Vi är sugna på match igen”

Publicerat

Nybro Vikings vill tillbaka upp på vinnarspåret. Under veckan väntar tre nya matcher i Allettan Södra och först ut under onsdagskvällen väntar Hanvikens SK på bortais.

Datum: Onsdag 23 februari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyresö Ishall
Livesändning: Matchen sänds via Hanvikens livesändning!

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Mikael Tisell:

Två raka förluster och den senaste i lördags mot Kalmar. Vad säger du om den matchen?

– Vi gör tyvärr en mindre bra insats och det är för många som inte kommer upp i nivå. Kalmar gör en bra match för deras del men vi måste prestera bättre.

Under onsdagskvällen väntar Hanviken på bortais. Tankar inför den matchen?

– Det har varit jämna matcher tidigare mellan oss och vi förväntar oss inget annat den här gången. Vi behöver ha tålamod i vårt spel, göra det hårda jobbet, ta ett byte i taget och sedan behöver några av killarna kliva fram offensivt. Vi är sugna på match igen!

Status i truppen?

– Niklas Dahlberg kan förhoppningsvis vara redo för match igen under slutet av veckan. Markus Västilä fick en underkroppsskada senast som vi väntar tydligare svar kring, vi är försiktigt optimistiska kring honom att det inte ska behöva ta allt för lång tid. Juho Liuksiala och Janne Väyrynen är nära spel, vi får se under onsdagen om de kan medverka.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!