Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Varje poäng blir viktig”

Tisell: ”Varje poäng blir viktig”

Publicerat

Nybro Vikings är tillbaka i spel efter att flertalet spelare och ledare insjuknat i Covid-19. Det är åtta matcher som återstår av Allettan för Vikings del och först ut att möta blir Huddinge IK på bortais under onsdagskvällen.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 24 februari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Björkängshallen.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Då var det äntligen match igen, hur har träning och uppladdning sett ut inför det?

– Vi har försökt att träna på under tiden med de spelare och den ledarstab som inte har varit sjuka. Nu är alla på bena igen och de sista spelarna kunde ansluta till träningen i söndags och har tränat igår måndag och idag tisdag. Där är vi, som det ser ut just nu.

Vad är dina tankar inför morgondagens match mot Huddinge?

– Jag tror att det kommer bli ett spännande upplopp nu när vi kör igång igen. Alla lagen sitter i samma båt nu när det börjar att dra ihop sig. Varje poäng kommer att bli viktig att plocka. Jag ser inget annat än att det kommer att bli en spännande och tuff match när vi möter Huddinge imorgon.

Läget i truppen?

– Vi har ett frågetecken kring Roope Elimäki. I övrigt ska alla spelare vara tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!