Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Två matcher med högt tempo”

Tisell: ”Två matcher med högt tempo”

Publicerat

Det ska spelas två nya träningsmatcher i veckan och det sker under de två kommande dagarna. Under tisdagskvällen kommer Tingsryds AIF på besök i Liljas Arena och sedan väntar IF Troja/Ljungby på bortais under onsdagskvällen. Två härliga utmaningar mot Hockeyallsvenskt motstånd!

I skrivande stund kan Nybro Vikings ta emot drygt 500 åskådare i Liljas Arena. Säkra din plats under säsongen genom att köpa säsongskort, alla säsongskortstagare har förtur under säsongen om restriktionerna fortsätter.

Datum: Tisdag den 24 augusti och onsdag den 25 augusti.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena och Ljungby Arena.
Domare: TBD.
Biljetter: Vid träningsmatcherna kommer Liljas Arena ha en totalkapacitet på drygt 500 personer. Till matchen mot Tingsryd kan du förboka biljett genom att ringa kansliet, 0481 – 140 71. Det kommer också säljas biljetter i dörren innan nedsläpp. All biljettinformation finns här!
Livesändning: Hemmamatchen mot Tingsryds AIF sänds via Nybro Vikings livesändning. Bortamatchen mot IF Troja/Ljungby sänds via Sportbladets sändning (Plus).

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Vad är dina tankar efter den första träningsmatchen mot Mörrum?

– Jag tycker att det var en bra träningsmatch med högt tempo. Matchen gick i vågor och spelmässigt kanske Mörrum hade lite mer än vad vi hade. Vi hade också våra bra perioder som jag kanske inte tycker att vi utnyttjade fullt ut, vi hade kunnat göra något mål till i de sekvenserna.

Nu väntar två träningsmatcher på två dagar mot två lag från Hockeyallsvenskan. Tankar inför det?

– Jag tror att det kommer att bli två bra matcher för oss att spela. Vi möter två bra lag och det blir kul att se var vår ribba ligger i förhållande till de två lagen. Det kommer säkert bli två matcher med högt tempo och det kommer inte finnas utrymme för oss att göra några misstag. Ju bättre lag du spelar mot desto mindre kommer du undan med.

Läget i truppen?

– Tyvärr åkte Viktor Bolin på en skada i senaste matchen och vi vet i dagsläget inte hur länge han blir borta. Sebastian Borg är i träning men vi avvaktar med matchspel för hans del. Vi vill inte ha bråttom med honom och kommer ta det lite försiktigt. I övrigt är alla spelklara.

Lycka till i morgondagens match mot Tingsryds AIF och även onsdagens bortamatch mot IF Troja/Ljungby!

– Tack så mycket!