Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Tuff bortamatch”

Tisell: ”Tuff bortamatch”

Publicerat

Nybro Vikings är redo för match på nytt och även denna veckan är det tre matcher som ska spelas. Först ut på onsdagskvällen väntar Mariestad BoIS på bortais.

Datum: Onsdag 9 februari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Mariehus Arena
Livesändning: Matchen sänds via Mariestads livesändning!

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Mikael Tisell:

Tre raka segrar varav två på hemmais i helgen. Ta oss igenom matcherna mot Karlskrona och Huddinge!

– Om vi börjar med fredagens match mot Karlskrona så var det en insats som var 100%, förmodligen den bästa både defensivt och offensivt under mina år som tränare i Nybro. Mot Huddinge var vi inte lika skarpa samtidigt som vi mötte ett bra motstånd. Vi spelade med bra ambitioner och lyckades också göra fem mål framåt vilket är bra. Lite mer skärpa i defensiven behöver vi.

Allettan är en lång serie och det återstår tolv matcher för Nybro. Vad är viktigt att ha fokus på?

– Det gäller att vara redo varje kväll och varje match. Fortsätta med goda dagliga vanor och ha en bra nivå på träning samt en bra nivå på spelet och en trygghet.

Under onsdagskvällen väntar Mariestad på bortais. Tankar inför den matchen?

– Mariestad är ett bra lag som kommer mer och mer känns de som. Nu har de två raka förluster så det kommer bli en tuff bortamatch. Vi behöver vara stabila bakåt och fortsätta vara skarpa framåt.

Status i truppen?

– Niklas Dahlberg har börjat träna på is vilket är positivt. Jesper Mångs är tillbaka i fysträning. Sebastian Borg och Jouka Juhola är ej tillgängliga. Markus Ruuskanen är tillbaka efter utlåning.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!