Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Sugna på att sätta igång”

Tisell: ”Sugna på att sätta igång”

Publicerat

Under söndagseftermiddagen väntar Allettanpremiär! Nybro Vikings inleder på hemmais i Liljas Arena och för motståndet står tvåan i Hockeyettan Västra Mariestad BoIS.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Söndag den 10 januari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Allettanpremiär väntar, hur är känslan i truppen inför det?

– Det blir en chans för oss att få börja om. Jag tycker att vi har varit något på spåret de sista matcherna. Jag hoppas att vi ska kunna spinna vidare på det. Hela laget är jätteglada över att vi har tagit oss hit och de är jäkligt sugna på att få sätta igång.

Det har varit ett tufft spelschema de senaste veckorna och nu startar Allettan direkt, hur har ni laddat om?

– Jag tycker att vi har gjort det på ett så bra sätt som möjligt utifrån förutsättningarna. Vi har vilat ett par dagar, men har också hållit igång träningen på ett klokt sätt.

Det förväntas bli ett rejält getingbo i den södra Allettan med många bra lag, dina tankar om det?

– Jag tycker att vi nästintill kommer från en Allettan. Det är bara att titta på de lag som nu har bommat Allettan, KRIF som i princip har samma lag som förra säsongen, Halmstad som spelade Allettanfinal mot Väsby i fjol, Tranås och Kalmar som har varit bra nu på slutet. Det är en ruggigt bra serie som vi har spelat i. Det har varit tuffa matcher i princip hela tiden.

Är det något som ni har filat på och som ni vill förbättra i ert spel inför Allettan?

– Jag tycker det är roligt att vi har fått igång produktionen utspritt på flera formationer och det spåret vill vi fortsätta på även i Allettan. Jag tycker också att vi har fått igång vårt powerplay, det hoppas jag att vi ska hålla i och ha nytta av. Även om det går lite i vågor, så har vi tagit det till en annan nivå. Det är härligt.

Mariestad väntar i premiären, hur är kollen på dem?

– Vi har naturligtvis lite koll på Mariestad. Vi kommer att förbereda oss så som vi förbereder oss inför alla matcher. Sedan kanske man vill ha koll på vissa saker som man kan ha nytta av i just den matchen.

Läget i truppen?

– Vi tar ut truppen i sin helhet i morgon, det är fortfarande ett frågetecken på Fabian Ilestedt.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!