Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Spännande match”

Tisell: ”Spännande match”

Publicerat

Nybro Vikings spelar väldigt tätt för tillfället och redan under fredagskvällen är det dags igen. Veckans tredje match väntar då HC Dalen kommer på besök i Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Fredag den 5 mars.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger under gårdagen mot Troja/Ljungby, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att vi blev bättre och bättre ju längre matchen led. Det var ett härligt jobb av killarna även om vi kanske inte gör vår bästa match. Men det var stabilt och vi har en bra lägstanivå om jag säger så. Även om allt inte är tipp topp så är vi med i matchen. Det var härligt att se både Adam och Eero som sätter sina straffar och så Robin i målet som gör det bra.

Ny match under fredagskvällen då Dalen kommer på besök. Vad är känslan inför det?

– Det var ju en speciell match senast när vi mötte Dalen med många utvisningar. Det blir säkert en mer normal match imorgon. Det ska bli kul att ta oss an Dalen, de har ju vunnit en hel del matcher nu på slutet. Det kommer att bli en spännande match.

Läget i truppen?

– Vi har alla tillgängliga förutom Ilestedt. Han är på gång och är snart tillbaka, men vi tar dag för dag.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!