Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Samma slit som tidigare matcher”

Tisell: ”Samma slit som tidigare matcher”

Publicerat

Nybro Vikings har tre raka segrar i inledningen av Hockeyettan. Under onsdagskvällen väntar bortamatch då HC Dalen står för motståndet.

Datum: Onsdag den 13 oktober
Nedsläpp: 19.00
Arena: Smedjehov
Livesändning: Matchen sänds via HC Dalens Livesändning!

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Mikael Tisell:

Det blev seger senast mot Tranås, hur summerar du matchen?

– Det blev en tålamodets match för vår del. Tranås spelade bra och det var jämnt i stora delar av matchen. Vi har snackat mycket om tålamod och fortsätta spela vårt spel i matcherna, jag tycker att vi tog över mer och mer när orken började tryta en del hos Tranås. Sen var det lite som mot Halmstad, om vi hade satt någon eller några chanser lite tidigare i matchen så hade det blivit annorlunda i sista perioden.

Nästa match spelas på bortais mot HC Dalen, vad blir viktigt i den matchen?

– Det är att vi fortsätter spela vårt spel och går in i matchen genom att börja om igen med samma slit som tidigare matcher. Det är som jag sagt tidigare väldigt jämna matcher och det kommer krävas ett hårt jobb i 60 minuter.

Hur är läget i truppen?

– Viktor Bolin tränar på och närmar sig mer och mer. Janne Väyrynen sköter sin rehab och gör också framsteg. Robin Johansson blir borta några veckor framöver på grund av ett skott på fingret som tog olyckligt. I övrigt kommer både Robert Hestmann och Marcus Lundberg ingå i matchtruppen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!