Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Tisell: ”Rejäl kamp som väntar”

Tisell: ”Rejäl kamp som väntar”

Publicerat

Det är ny vecka och under onsdagskvällen väntar ännu en viktig match i Allettan Södra som är inne i sitt slutskede. Nybro Vikings gästas av Mariestad BoIS i Liljas Arena – Låt oss tillsammans skapa en härlig stämning!

Datum: Onsdag den 2 mars
Nedsläpp: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Mikael Tisell:

En stabil insats mot Skövde senast, hur summerar du matchen?

– Jag är glad för att vi var så pass skarpa som vi var med tanke på förutsättningarna, vi hade en lång resa till Hanviken under mitten av veckan och även en tuff bortamatch mot Dalen på fredagen. Vi stänger ner Skövde och fixar tre poäng.

Det är ytterligare en vecka med tre matcher, hur pass hårt sliter det på kropparna?

– Det fysiska kring själva matcherna är inga större problem, däremot kan den oregelbundna sömnen slita. Jag var inne på bortamatchen mot Hanviken som ett exempel där vi åker runt sex timmar i buss dit och sen samma resa hem efter matchen. Vi är hemma runt halv 4 på morgonen och sen ska de flesta upp och jobba bara några timmar senare. Grabbarna klarar det bra och vi tar någon extra vilodag också.

Ny match mot Mariestad på onsdagskvällen. Tankar inför matchen?

– Det blir med största sannolikhet en holmgång och en rejäl kamp som väntar, vi har spelat mot varandra många gånger de senaste säsongerna och vi behöver komma upp i nivå för att vinna matchen.

Hur är läget i truppen?

– Markus Västilä (underkroppsskada) och Axel Lindström (underkroppsskada) kommer båda två att missa slutdelen av Allettan. I övrigt är vi fulltaliga vilket betyder att Janne Väyrynen åter är redo för match.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!