Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Ny jämn match väntar”

Tisell: ”Ny jämn match väntar”

Publicerat

Nybro Vikings har inlett Hockeyettan med två raka segrar. Under söndagseftermiddagen är det dags för en ny hemmamatch i Liljas Arena när Tranås AIF kommer på besök. Vi påminner om att restriktionerna för publikbegränsningar är borttagna och ni är alla varmt välkomna!

Datum: Söndag den 10 oktober
Nedsläpp: 16.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Mikael Tisell:

Det blev seger mot Halmstad senast efter ett sent avgörande, reflektioner från den matchen?

– I det defensiva så släpper vi till några chanser för mycket tycker jag, där behöver vi redigera ett par grejer. I det offensiva så skapar vi väldigt många chanser däremot, både via bra check och kontringar. Efter de två första perioderna borde resultatet varit till vår fördel och då hade tredje perioden också blivit annorlunda förmodligen. I den tredje är det ungefär halva perioden åt vardera lag men över 60 minuter var resultatet rättvist.

Två uddamålssegrar inledningsvis efter två jämna matcher precis som väntat. Blir det samma mot Tranås imorgon?

– Aboslut, det är vi inställda på. Tranås är ett bra lag och tog en fin skalp senast. Det kommer med all sannolikhet bli en ny jämn match som väntar.

Hur är läget i truppen?

– Det är Viktor Bolin och Janne Väyrynen som inte kommer till spel, i övrigt är alla tillgängliga. Lucas Feuk debuterar.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!