Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Tisell: ”Nu kör vi!”

Tisell: ”Nu kör vi!”

Publicerat

Nybro Vikings är redo att kliva in i Hockeyettans Slutspel. Det är dags för Semifinaler och Vikings ställs mot Borlänge HF i bäst av tre matcher. Den första matchen spelas under tisdagskvällen på bortais.

Datum: Tisdag den 29 mars
Nedsläpp: 18.00
Arena: Borlänge Ishall
Livesändning: Matchen livesänds via Borlänges livesändning. Matcherna på Hockeyettan Play går endast att se för dig med ett giltigt månadsabonnemang. Har du inte det, tittar du på matcherna på Aftonbladet Plus!

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Mikael Tisell:

Vi börjar med att backa tillbaka till den sista matchen i Allettan mot Karlskrona, hur summerar du den matchen?

– Det var en väl genomförd match av oss, jag tycker att vi kom tillbaka till det yttersta skarpa i både defensiv och offensiv. Vi var stabila bakåt och skapade mycket framåt. Totalt sett en bra match.

Det är drygt två veckor sedan den matchen. Hur har tiden sett ut efter det?

– Det har varit enligt plan och en bra tid för oss. Vi har tränat bra fys och bra is, vi har också kunnat vila några dagar under den perioden. Det känns bra och vi har kunnat slicka lite sår och fått tillbaka några spelare också från skadelistan.

Vikings blev rankade som tvåa efter Allettan och valet föll på Borlänge HF. Hur gick tankarna kring valet?

– Vid den här tidpunkten på säsongen är det endast bra lag kvar men en faktor för oss var, precis som förra säsongen, att vi gärna möter ett lag som vi inte har några bra eller dåliga kopplingar till. Att båda lagen är nollställda, vilket givetvis även gäller våra motståndare. Det är en sak att scouta varandra på video men det är en annan femma när vi möter varandra. Givetvis kollade vi också av resor och den biten.

Första ronden i Semifinalen spelas på bortais. Tankar inför matchen?

– Vi kommer säkerligen möta ett lag med mycket vilja vilket vi måste vara förberedda på att hantera. Vi är vana vid det. Vi ska hålla oss till vårt spel och vår plan. Vi vill också vara skarpa i special teams som alltid är viktiga.

Hur är läget i truppen?

– Det ser bra ut. Vi har Markus Västilä tillbaka i spel, Niklas Dahlberg missar dock första matchen på grund av sjukdom. Vi har också Axel Lindström tillbaka i spel. Nu kör vi!

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!