Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Kul med match igen”

Tisell: ”Kul med match igen”

Publicerat

Under onsdagskvällen är det dags för match igen! Det är ett nytt Hockeyallsvenskt motstånd i Kristianstads IK som väntar för Nybro Vikings på bortais.

Datum: Onsdag den 1 september.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Kristianstads Ishall.
Domare: TBD.
Livesändning: Matchen sänds via Sportbladets sändning (Plus).

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Vad är dina tankar efter matcherna mot Tingsryd och Troja?

– Vi var lite för passiva i matchen mot Tingsryd, vi körde inte på som lag tycker jag. I matchen mot Troja hade vi ett helt annat tempo från början, även om Troja hade spelet i den första perioden och drev matchen, så var vi ändå samlade. Sedan tycker jag att vi ändrade på det efter första perioden och hade spelet i 30 minuter, sedan tog Troja tillbaka matchen lite de sista tio minuterna. Det var roligt att se vårt driv och tempo i den matchen och jag började känna igen grabbarna.

Nu väntar Kristianstad från Hockeyallsvenskan. Tankar inför det?

– Vi hade egentligen planerat att ha en träningsvecka eftersom jag har sökt motstånd, men hittade ingen som kunde denna veckan. Sedan dök Kristianstad upp, så det känns kul och bra att vi får spela match igen. Jag hoppas att vi ska kunna fortsätta spinna vidare på det spel som vi hade mot Troja. Sedan håller vi på och ändrar och justerar lite på vårt spel både i det offensiva och i det defensiva, för att hitta rätt grejer.

Läget i truppen?

– Sebastian Borg står över matchspel tills han blir helt återställd men är i träning och kör på bra. Skadeläget för Viktor Bolin är fortfarande oklart, vi kommer veta mer den kommande veckan gällande honom. Vi kommer också avvakta lite till med Niklas Dahlberg som haft en känning, men han har börjat träna på ordentligt nu. Vi vill bara inte göra något förhastat helt enkelt.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!