Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Kul att komma igång med matcher”

Tisell: ”Kul att komma igång med matcher”

Publicerat

Då är det äntligen dags igen! Den senaste matchen för Nybro Vikings spelades fredag den 30 april och det var den sista matchen i Kvalserien till Hockeyallsvenskan. Under torsdagskvällen startar en ny säsong i Jössarinken där Mörrums GoIS står för motståndet i säsongens första träningsmatch.

Sista chansen! Bli huvudtränare i Nybro Vikings för en stund och sätt ihop dina femmor i kommande säsongs trupp. Det är en tävling med fina priser i potten och sista chansen att medverka är innan den första träningsmatchen som spelas torsdag 19 augusti. Läs mer i tidigare inlägg på hemsidan.

Datum: Torsdag den 19 augusti.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Jössarinken.
Domare: TBD.
Livesändning: Matchen sänds via Blekinge Läns Tidning samt Barometern.

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Då var det dags för säsongens första träningsmatch. Hur går tankarna inför morgondagens bortamatch mot Mörrum?

– Vi har väl inte laddat på något speciellt sätt, utan det känns mest kul att få komma igång med träningsmatcherna, det blir ett sportsligt avstamp för oss. Sedan spelar det inte så stor roll vilket lag vi möter och så tänker nog alla lagen. Det handlar mer om oss och vårt spel än dem. Alla lag har fullt upp med sina träningar just nu och det är mest fokus på att komma igång individuellt för spelarna och komma igång lagmässigt. Vi har ju haft en grundtanke med lagbygget och det vill jag såklart ut och testa för att se om det blir bra eller om man ska göra några rockader för att få det att bli ännu bättre.

Läget i truppen?

– Alla spelare är tillgängliga imorgon. Vi kommer att vara lite försiktiga med Sebastian Borg, men han blir bättre och mer redo dag för dag.

Vem vaktar kassen?

– Robin och Pontus kommer att dela på matchen imorgon. De ska båda komma in i matchspel och kommer med största sannolikhet spela ungefär lika många träningsmatcher var.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!