Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Jag är imponerad av killarna”

Tisell: ”Jag är imponerad av killarna”

Publicerat

Nybro Vikings fortsätter matchandet under söndagseftermiddagen när Mörrums GoIS kommer på besök i Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Söndag den 7 mars.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger under gårdagen mot Dalen, vad säger du om matchen?

– Killarna gjorde en riktigt bra match. Jag skulle nog säga att det är den bästa matchen vi har gjort rent defensivt denna säsong. Vi stängde ner matchen och gjorde det på ett effektivt sätt mot ett så bra lag som Dalen. Killarna plockade fram sitt absolut bästa när vi behövde det som mest. Dalen var riktigt bra och bjöd inte på många chanser. Vi får till fyra frilägen och någon två mot en situation. Kan vi få till det och utnyttja de lägena framöver, så kan vi få ännu mer luft under vingarna. Detta var en mycket skarpt genomförd match.

Det är ett väldigt tight spelschema just nu, hur är den fysiska statusen?

– Det är kul att spela matcher, men killarna har ett omänskligt schema med så många viktiga matcher på kort tid. Det är ju match varannan dag och vi har spelat fem matcher på tio dagar. Det är en bedrift av killarna och jag är imponerad av deras driv. Idag har vi varit lediga och kommer att köra lite värmning imorgon.

Ny match under söndagseftermiddagen då Mörrum kommer på besök. Vad är känslan inför det?

– Mörrum är ett av de lagen som vi har kvar att möta som strider för en playoffplats. Så det kommer återigen att bli ett hårt motstånd.

Läget i truppen?

– Vi har några frågetecken och kommer att ta ut truppen imorgon. Eero har fått en smäll över armen och vi får se när han kan vara tillbaka i spel.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!