Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Hitta tillbaka till vår stabilitet”

Tisell: ”Hitta tillbaka till vår stabilitet”

Publicerat

Försäsongen närmar sig slutet och i veckan spelas Nybro Vikings två sista träningsmatcher innan seriepremiären lördag den 2 oktober. Först ut i veckan under onsdagskvällen väntar Vimmerby HC i Liljas Arena.

Från och med seriepremiären lördag den 2 oktober kan vi återigen fylla läktarna i Liljas Arena – Säkra din plats under säsongen genom att köpa säsongskort! Under återstående träningsmatcher kan Nybro Vikings ta emot drygt 500 åskådare. Köp din biljett till seriepremiären här!

Datum: Onsdag den 22 september.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena.
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Vad säger du om den senaste matchen mot Kristianstad?

– Jag tycker vi hade en skön energi i hela laget och vi hade en bra fart i spelet. Vi gör för stora misstag för att kunna vinna matchen och det måste vi rätta till, framför allt defensivt. Jag tycker ändå att alla kör på och visar bra attityd även om det inte riktigt funkade för oss.

Slutet av försäsongen närmar sig, nästa sista träningsmatchen väntar mot Vimmerby. Tankar inför den matchen?

– Vi måste såklart bli mer stabila bakåt och inte göra så mycket bjudningar som senast mot Kristianstad. Vi ska försöka hitta tillbaka till vår stabilitet över hela banan och ta det därifrån.

Läget i truppen?

– Det blir samma lag som i senaste matchen. Viktor Bolin ska förhoppningsvis kunna börja köra på lite hårdare i dagarna och Janne Väyrynen opererades i torsdags. Janne blir borta ungefär ett par månader framöver. Markus Västilä vilar även i morgondagens match på grund av sin känning.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!