Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Göra det rejälare, enklare och snabbare”

Tisell: ”Göra det rejälare, enklare och snabbare”

Publicerat

Nybro Vikings är redo för match på nytt under lördagseftermiddagen då Visby/Roma gästar Liljas Arena. För Vikings del är det omgång tolv som ska spelas i Allettan vilket betyder att slutomgångarna närmar sig allt mer.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Lördag den 27 februari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev förlust i onsdags mot Huddinge, vad säger du om matchen?

– Det var skönt att få spela match igen och att vi kom igång efter ett långt uppehåll. Det var många saker som vi ändå gjorde bra i den matchen, men det var inte tillräckligt bra för att vinna. Vi behöver ta ett steg till allihop.

Ny match under lördagen då Visby/Roma kommer på besök. Vad är känslan inför det?

– Vi har såklart snackat lite i laget inför den här matchen. Vi måste höj oss och ta nästa steg. Göra det rejälare, enklare och snabbare helt enkelt. Vi vill alla gå ut och göra en bättre match än den vi gjorde mot Huddinge. Jag tror att vi har goda chanser, nu har vi fått en match i benen och hunnit med några fler träningar. Vi känner oss redo.

Läget i truppen?

– I dagsläget är alla spelare tillgängliga, men vi tar ut truppen i sin helhet i morgon.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!