Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Gäller att vi är helskärpta”

Tisell: ”Gäller att vi är helskärpta”

Publicerat

Nybro Vikings är redo för match på nytt under onsdagskvällen då Skövde IK gästar Liljas Arena. För Vikings del är det omgång nio som ska spelas i Allettan och efter matchen är halva serien avverkad.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 3 februari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Seger på straffar mot Visby/Roma i lördags, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att det var en bra match för oss. Det blev ett lite annorlunda motstånd mot vad vi är vana vid. Visby spelade fysiskt mellan varven och det var bra att vi blev påminda om att den typen av hockey finns också. Jag tycker att vi kontrollerade första perioden bra och höll tillbaka Visby. Sedan fick de till en bra start i andra perioden och fick till sin hockey och sitt fysiska spel. Där kände jag att de hade oss lite grand. Jag tycker att vi tog över mer och mer i tredje perioden, men det blev en jämn match. Sammanfattningsvis så var detta en nyttig match för oss att spela.

Ny match under onsdagen då Skövde kommer på besök. Vad är känslan inför det?

– Det kommer att bli en tuff match för oss. Skövde är på gång nu och har gjort två riktigt bra matcher här nu den senaste tiden. Det gäller att vi är helskärpta och har fullt fokus hela matchen.

Läget i truppen?

– Vi har en del frågetecken på några av killarna, så kan jag väl säga. Vi får helt enkelt se hur truppen ser ut under morgondagen. Vi har tagit hjälp av målvakten Isak Andersson och det blev bra att han kunde komma med så kort varsel. Han vet vad som krävs på den här nivån och vet vad det handlar om.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!