Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Tisell: ”Fokusera på oss själva”

Tisell: ”Fokusera på oss själva”

Publicerat

Nybro Vikings är redo för match igen efter två och en halv veckas Coronauppehåll. Under onsdagskvällen väntar HC Dalen på bortais, det är dubbelmöten i Allettan Södra i veckan och således är det HC Dalen som står för motståndet även på söndag i Liljas Arena.

Datum: Onsdag 26 januari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Smedjehov
Livesändning: Matchen sänds via HC Dalens livesändning!

Hemsidan tog ett snack med Huvudtränare Mikael Tisell:

Det är två och en halv vecka sedan den senaste matchen, hur har tiden sedan dess sett ut?

– Det har varit många testomgångar som genomförts för att bryta smittan inom truppen och vi har därefter försökt hålla igång de spelarna som varit friska under den här tiden. De som haft corona har kommit igång med träningen vart efter de har kunnat efter deras tid i karantän. De sista spelarna kom tillbaka så sent som i söndags.

Hinner det skapas någon frustration under ett sådant här uppehåll eller accepterar man bara situationen som råder?

– Vi är ju faktiskt vana sedan förra säsongen då vi var med om samma typ av uppehåll ett par gånger. Man får helt enkelt gilla läget. Det som varit tydligt är att grabbarna har haft en väldigt bra träningsvilja och att suget efter matcher varit stort. Grabbarna har hanterat det väldigt bra.

Ett dubbelmöte väntar med HC Dalen. Tankar inför den första matchen på bortais?

– Dalen fick en match i benen i söndags och är ett skarpt lag som är starka offensivt. Vi ska fokusera på oss själva och komma igång med vårt spel. Vi ska spela enkelt, vara noggranna och köra därifrån.

Till sist, vad är status i truppen?

– Niklas Dahlberg är fortsatt skadad och kommer vara borta ett tag till, det är svårt att säga en exakt tid på honom. Nytillskottet Alexander Torchenyuk ansluter till laget under veckan, sedan får vi se när alla papper är klara och när han kan göra debut.

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!