Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Fokus, spela enkelt och få igång vårt spel”

Tisell: ”Fokus, spela enkelt och få igång vårt spel”

Publicerat

Då ska det avgöras! Nybro Vikings har förstaplatsen i egna händer när den sista omgången i Allettan Södra spelas under onsdagskvällen. För Vikings del väntar Karlskrona HK på bortais.

Datum: Onsdag 16 mars
Nedsläpp: 19.00
Arena: NKT Arena
Livesändning: Matchen sänds via Karlskronas livesändning!

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Mikael Tisell:

Det är drygt en och en halv vecka sedan senaste matchen som slutade med seger mot Väsby på bortais. Hur har tiden sedan dess sett ut?

– Det har varit en nyttig period för oss. Vi har kunnat träna bra under förra veckan och tryckt på både i gymmet och på isen. I helgen var det ledigt och sedan har vi kört två sköna ispass under starten på veckan.

En viktig match väntar under onsdagskvällen för att knipa förstaplatsen i Allettan. Vad blir viktigt?

– Kul med match igen och en viktig sådan. Vi ska åka dit och göra en bättre insats än vad vi gjort tidigare i Karlskrona under säsongen. Vi behöver vara fokuserade från första nedsläpp, spela enkelt och få igång vårt eget spel.

Hur är läget i truppen?

– Om vi börjar bakifrån så är Pontus Eltonius tillbaka i träning och är också spelklar igen efter smällen i den senaste matchen. Anton Schagerberg är tillbaka och spelklar. Markus Västilä har börjat träna på is men kommer inte medverka under onsdagskvällen. Hannes Johansson, som klev av i den senaste matchen, är också spelklar. Axel Lindström har testat på is men har en bit kvar innan han är matchredo. I övrigt är alla redo och taggade!

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!