Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Ett steg i rätt riktning”

Tisell: ”Ett steg i rätt riktning”

Publicerat

Nybro Vikings är tillbaka på vinnarspåret efter lördagens seger. Det är en tuff vecka som väntar med hela fyra matcher, först ut på måndagskvällen är Vimmerby på bortais.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsing till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Måndag den 1 mars.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Vimmerby Ishall.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger mot Visby/Roma under gårdagen, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att vi tog ett steg i rätt riktning vilket var skönt, sedan finns det givetvis mer att jobba på. Vi var starka i boxplay och hade ett farligt powerplay, det kändes bra.

Ny match redan imorgon mot Vimmerby. Vad är känslan inför det?

– Det kommer att bli något för oss att bita i. Vimmerby har varit väldig starka och bra, så vi får se. Det kommer att bli tufft och en nöt att knäcka.

Läget i truppen?

– Det är inga stora förändringar mot hur det såg ut i gårdagens match. Vi tror och hoppas på att Rasmus Johansson är tillbaka.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!