Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”En utmaning för oss”

Tisell: ”En utmaning för oss”

Publicerat

Nybro Vikings reser under fredagen till Gotland och närmare bestämt Visby för ny match under lördagseftermiddagen i Allettan.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Lördag den 30 januari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Visby Ishall.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger senast mot Huddinge, dina tankar om matchen?

– Jag tycker att vi höll ett bra tempo under hela matchen och vi var återigen starka bakåt. Vi fick en bra start och hade 3-0 efter den första perioden och vi fick göra något mål i powerplay också vilket är härligt.

Ny match imorgon mot Visby/Roma, tankar inför det?

– Jag tycker att Visby har varit stabila, de hade någon svacka, men annars har de haft ett stabilt och gediget spel. Det kommer att bli en utmaning för oss och en ny nöt att knäcka.

Läget i truppen?

– Vi har sedan tidigare Fredrik Strömgren borta på obestämd tid och även Hugo Arvidsson kommer att vara otillgänglig en längre tid på grund av skada. I övrigt är alla spelare tillgängliga i nuläget så vi får se hur truppen ser ut under morgondagen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!