Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”En riktig holmgång”

Tisell: ”En riktig holmgång”

Publicerat

Nybro Vikings är inne i ett tufft matchande. Under onsdagskvällen väntar nästa match i Allettan när Troja/Ljungby står för motståndet på bortais.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsing till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 3 mars.
Nedsläpp: 18.00. <-OBS!
Arena: Ljungby Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger mot Vimmerby under gårdagen, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att det var väldigt starkt av oss att komma tillbaka efter första perioden. Summan efter den första perioden var att Vimmerby var lite starkare än oss. Sedan tog vi tillbaka matchen i andra perioden. Vi hade ett grymt bra boxplay och efter det kopplade vi greppet om matchen. Jag tycker att Vimmerby hade lite fördel i tredje perioden, men det var jämnt och vi stängde ner matchen på ett bra sätt, trots att Vimmerby körde på hårt.

Ny match redan imorgon mot Troja/Ljungby. Vad är känslan inför det?

– Det kommer som vanligt att bli en tuff match mot Troja. Jag förväntar mig inget annat än att det kommer bli en jämn match och säkert en riktig holmgång. Troja är alltid ett tufft motstånd att möta, men vi ska ge dem en match.

Läget i truppen?

– Vi har något frågetecken på någon av killarna, men vi får se hur det ser ut under morgondagen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!