Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”En rejäl utmaning”

Tisell: ”En rejäl utmaning”

Publicerat

Nybro Vikings är redo för match igen när laget åker till Norrahammar under söndagseftermiddagen. Det är HC Dalen som står för motståndet.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Söndag den 17 januari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Smedjehov.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

En stark seger igår mot Troja/Ljungby, dina tankar om matchen?

– Jag tycker att Troja kom ut lite bättre än oss, men vi växte under matchens gång och blev bättre. Vi lyckades hålla i vårt sköna boxplay under åtta minuter i första perioden, det blev en stor hjälp för oss. Efter det tycker jag att vi åt oss in i matchen och vi gjorde ett jäkla bra jobb. Det är roligt att se att många är med och bidrar offensivt.

Ny match imorgon mot HC Dalen, tankar inför det?

– Det kommer att bli en rejäl utmaning för oss och en mycket spännande match. Dalen vann Västra Hockeyettan, så det ska bli roligt att möta dem. Vi kommer att försöka bjuda dem på ett rejält motstånd.

Läget i truppen?

– Vi har ett frågetecken på Rasmus Johansson och sedan tidigare saknas även Fredrik Strömgren, Fabian Ilestedt och Filip Bergman.

Ett nytt tillskott i backen Sameli Ventelä ankom till Nybro under fredagen, vad har du att säga om honom?

– Jag tror och hoppas på att han kommer att bli en bra back som kommer att passa oss och bli en tillgång för laget. Sedan måste han få bli lite varm i kläderna, han kommer att vara med och spela i morgondagens match.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!