Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Det kommer att bli en jämn och tuff match”

Tisell: ”Det kommer att bli en jämn och tuff match”

Publicerat

Nybro Vikings spelar årets första match redan under lördagseftermiddagen mot KRIF Hockey på bortais. Hockeyettan Södra närmar sig slutet och Vikings jagar en plats i Allettan.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Lördag den 2 januari.
Nedsläpp: 15.00.
Arena: Soft Center Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Ny match imorgon mot KRIF Hockey, dina tankar inför det?

– Det är bara att ge sig upp på hästen igen och börja om. Vi vet vad vi ska göra och våra förutsättningar. Vi känner motståndaren vid det här laget och de känner oss. Det gäller att komma in och göra sin egen match så bra det bara går. Det kommer återigen att bli en jämn och tuff match.

Det blev förlust senast mot Hanhals, vad tar du med dig från den matchen?

– Det blev en märklig match, där vi inte var lika effektiva som Hanhals. De utnyttjar våra misstag, som får stora konsekvenser för oss. Jag var nervig och hade stor respekt inför den där matchen. Det var vår tredje match på fem dagar, vilket killarna inte är vana vid. Det blir en stor omställning. Vi kom från två tuffa matcher som vi vann. Vi lyckades faktiskt vinna två av tre matcher i det pressade schema som vi hade och även kommer att ha framöver.

Läget i truppen?

– Alla spelare är tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!