Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Det blir strid i 60 minuter”

Tisell: ”Det blir strid i 60 minuter”

Publicerat

Nybro Vikings har inlett Allettan med två segrar. Under fredagskvällen väntar nästa match när IF Troja/Ljungby gästar Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Fredag den 15 januari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger mot Karlskrona igår, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att vi hade en jäkligt skön moral i den matchen. Karlskrona är ett bra lag men vi höll ihop det hela och gjorde det bra över 60 minuter. Sedan gjorde vi mål i powerplay vilket var roligt och vi är fortsatt starka i vårt boxplay.

Nästa match redan imorgon, IF Troja/Ljungby kommer på besök. Vad är känslan inför det?

– Det kommer som vanligt att bli en tuff match när vi möter Troja. De kommer från en förlust och vi från en vinst, men imorgon är det en ny match och den kommer att bli något helt nytt. Jag tror vi kommer att få se en jämn match och det kommer att vara en strid över 60 minuter och sen får vi se vem som drar det längsta strået.

Läget i truppen?

– Vi kommer troligtvis att spela med en liknade laguppställning imorgon som vi hade när vi mötte Karlskrona. Vi tar ut truppen i sin helhet imorgon.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!