Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Det blir en härlig utmaning”

Tisell: ”Det blir en härlig utmaning”

Publicerat

Nybro Vikings tar under onsdagskvällen emot Huddinge IK i Liljas Arena för en ny omgång i Allettan.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 27 januari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger senast mot Vimmerby, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att vi kändes lite starkare än Vimmerby sett över hela matchen. Sedan fick Vimmerby ett par chanser som de utnyttjade på ett bra sätt. Någon kontring och ett powerplay. Det beror inte på att vi kom ut slarvigt eller hade dålig disciplin utan det är sådant som händer i hockey. Jag är glad över att killarna fortsatte att spela efter det och malde på. Vi tog tillbaka matchen igen på ett bra sätt. Men jag har stor respekt för Vimmerby, de är livsfarliga.

Ny match under onsdagen då Huddinge kommer på besök. Vad är känslan inför det?

– Det blir en härlig utmaning för oss. Huddinge var det starkaste laget i den östra serien, så det kommer att bli ett tufft lag att möta. Vi har såklart ett litet hum om hur Huddinge spelar och vad vi får för motstånd. Men det är alltid extra spännande att möta ett lag som vi inte brukar möta. Det ska bli inspirerande att möta Huddinge och det vet jag att killarna också tycker.

Läget i truppen?

– Ilestedt är fortfarande borta, men han närmar sig spel nu. I övrigt tas laget ut under morgondagen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!