Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Dagsformen avgör”

Tisell: ”Dagsformen avgör”

Publicerat

Nybro Vikings är redo för match igen under onsdagskvällen när Mörrums GoIS står för motståndet på bortais.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 20 januari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Jössarinken.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger senast mot Dalen, dina tankar om matchen?

– Jag tycker att det blev en ryckig match i och med alla powerplay som blev. Vi var stabila även om vi inte var så där ruggigt flygande i spel fem mot fem. Sedan har Dalen ett skarpt powerplay, men vi fick ordning på det till slut tycker jag. Killarna gjorde en bra insats i den matchen, det var mycket starkt. Vi spelade vår fjärde match på åtta dagar och kom även från ett tajt spelschema innan dess. Jag är imponerad.

Ny match imorgon mot Mörrum, tankar inför det?

– Det blir återigen en tuff match mellan två lag som vid det här laget har bra koll på varandra. Det kommer att vara dagsformen som avgör. Men vi kommer att vara förberedda och ge dem en match.

Läget i truppen?

– Rasmus Johansson kommer inte att spela i morgondagens match, men däremot är Matej Galbavy tillbaka. Vi har också fått in Roope Elimäki till truppen. Han har varit med och tränat idag (tisdag) och kommer att spela i morgondagens match. Roope är en gedigen center och han kommer att bli en bra ersättare för Fredrik Strömgren. De påminner faktiskt om varandra spelmässigt, båda spelar med skärpa framåt och bakåt. Det känns bra.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!