Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Borg och Dahlberg gör säsongsdebut”

Tisell: ”Borg och Dahlberg gör säsongsdebut”

Publicerat

Under onsdagskvällen är det dags för match igen och Nybro Vikings ska spela sin femte träningsmatch under försäsongen. Det är seriekollegan Halmstad Hammers som står för motståndet på bortais.

Datum: Onsdag den 8 september.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Halmstad Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Matchen sänds via Halmstad Hammers Livesändning.

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

En vecka drygt sedan senaste matchen mot Kristianstads IK. Reflektioner från den matchen?

– Jag tycker att det är den bästa matchen vi har spelat så här långt. Vi spelade i ett högt tempo under hela matchen och det är kul att se. Vi skapade mycket och spelade bra både offensivt och defensivt. Jag skulle säga att det var en mycket jämnare match än vad resultatet 5-2 visade. Det är jättekul att vi körde på så som vi gjorde.

I veckan väntar två seriekollegor, först ut är Halmstad på bortais. Tankar inför det?

– Det ska bli kul att få möta Halmstad och få känna på dem. Vi får möta ett lag som spelar i vår serie, det blir bra och det ska bli kul att spela match igen.

Läget i truppen?

– Sebastian Borg och Niklas Dahlberg kommer att göra säsongsdebut imorgon, vilket är kul att få igång de båda. Viktor Bolin har undersökt sitt knä idag och där väntar vi på svar men det kommer att ta några veckor tills han är tillbaka. Imorgon har vi även ett litet frågetecken på Fredrik Strömgren som har en känning. I övrigt är alla spelare tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!