Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Bara att titta framåt”

Tisell: ”Bara att titta framåt”

Publicerat

Nybro Vikings har två återstående matcher i Allettan och behöver ta en poäng för att säkra en serieseger. Chans till det finns under tisdagskvällen då Karlskrona HK gästar Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Tisdag den 9 mars.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev förlust under gårdagen mot Mörrum, vad säger du om matchen?

– Vi hade flera chanser att göra 2-0 under matchen, men när vi inte lyckades göra det så blev det tufft till slut. Mörrum hade marginalerna med sig, där deras första mål studsar längst med sargen, våra backar blir ställda och det blir ett friläge. Även deras andra och tredje mål kommer oturligt för oss och det blev några tuffa byten. Men sådär kan det bli ibland när man lirar hockey. Även om vi hade större delen av spelet, så lyckades vi inte dra ifrån målmässigt, då hänger matchen på en skör tråd när man bara leder med ett mål. Men det är bara att titta framåt och det är en ny match i morgon.

Ny match under tisdagskvällen då Karlskrona kommer på besök. Vad är känslan inför det?

– Karlskrona kommer säkerligen att vara taggade och är stärkta efter sin vinst mot Vimmerby. Det kommer bli en holmgång och matchen kommer säkert se ut på ett liknade sätt som den vi spelade mot Mörrum.

Läget i truppen?

– Vi har fortsatt några frågetecken och kommer att ta ut truppen i sin helhet i morgon eftermiddag strax innan matchen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!