Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Tisell: ”Avsluta Allettan på ett bra sätt”

Tisell: ”Avsluta Allettan på ett bra sätt”

Publicerat

Nybro Vikings är klara seriesegrare i Allettan Södra när den sista omgången spelas under lördagseftermiddagen. Sista matchen spelas mot Skövde IK på bortais.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsing till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Lördag den 13 mars.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Billingehov.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger senast mot Karlskrona och därmed säkrad serieseger, vad säger du om matchen?

– Det var en härlig match och vi blev skarpa när det behövdes som mest. Det blev avgörande i den matchen. Vi klev fram i powerplay och kontringen när vi satte dit 3-1 blev viktig. Vi gjorde några riktigt fina och viktiga mål i den matchen.

Avslutande match i Allettan imorgon mot Skövde. Vad är känslan inför det?

– Jag hoppas att vi har energi kvar att avsluta Allettan på ett bra sätt. Alla i laget vill ha en bra avslutning och det är det som vi kommer att prata om i morgon när vi träffas. Det får bli målsättningen. Det är en speciell match, det är ju vår sista innan playoff sätter igång och det känns viktigt att ta sig an den matchen på rätt sätt och försöka ta till vara på våra grejer. Vi har tränat idag och killarna ser pigga ut.

Läget i truppen?

– Utöver Fredrik Strömgren och Hugo Arvidsson som är långtidsskadade så missar också Matej, Eero och Melker matchen. I övrigt ska alla vara tillgängliga och vi kommer spela med samma lag som mot Karlskrona.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!